CHINA CATERING EINDHOVEN

CHINA CATERING EINDHOVEN U bestelt, wij komen naar u toegesneld!

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


3,5 sterren uit 936 beoordelingen
26 nov 2021 om 9:49 Wat een goeie Chinees
25 nov 2021 om 5:06 Iedere keer weer een aangename verassing. Erg lekker en op tijd bezorgd! Niet goedkoop maar wel hoge kwaliteit
23 nov 2021 om 17:25 Excellence
22 nov 2021 om 9:51 Top!!! Op afgesproken tijd geleverd, zeer vriendelijk en het eten was nog goed heet qua temperatuur. Gewoon TOP!
21 nov 2021 om 22:06 Bezorging was 15 minuten sneller dan vooraf aangegeven (altijd fijn!). Saté babi was ietsje aan de taaie kant, maar de rest was heerlijk! Ook de porties zijn ruim voldoende voor het aantal pers dat staat aangegeven op t menu. Voor herhaling vatbaar!
19 nov 2021 om 20:10 We hebben erg lang moeten wachten eten erg vet
18 nov 2021 om 18:36 Prima op gevraagde tijd terwijl ze netjes belden dat het niet zou lukken. Prima eten
18 nov 2021 om 9:08 Zeer lang moeten wachten en had menu a besteld ipv kip tausiesaus kreeg ik kip in satesaus die wij niet lusten dus een afknapper
16 nov 2021 om 20:52 Het eten was lekker warm snelle bezorging. Ik ga hier zeker vaker bestellen.
15 nov 2021 om 21:37 Eten was erg goed en op tijd bezorgd. Ik sta te kijken van de reviews.. Zelf nooit problemen en altijd zeer tevreden!
14 nov 2021 om 19:27 Heerlijk gegeten zoals altijd en precies op tijd bezorgd. Wij zijn fan!
13 nov 2021 om 20:31 Bezorging duurde een uur en drie kwartier. En we vonden meerdere haren in het eten. Echt vies.